Вишні у власному соці – рецепт

вишні у власному соці - рецепт

Прекрасна начинка для чудових пирогів, смачної випічки та неймовірних тортів це Вишні у власному соці – рецепт легкого приготування читайте тут www.my-kitchen.in.ua.

Вишні у власному соці – рецепт:

Інгредієнти:

  • вишні 1кг
  • цукор 0,5кг

 

Приготування:

  1. Вишні перебираємо, видаляємо листочки та плодоніжки. Промиваємо у холодній воді, відкидаємо на друшляк. Нехай добре стече вода.
  2. Видаляємо кістоки. Сік який виділяється під час видалення кісточок додаємо до вишень, не виливаємо!
  3. Очищені вишні пресипаємо цукром шарами. Залишаємо на 6-8 годин (зазвичай на ніч) для того, щоб вишні виділили сік.
  4. Готуємо чисті банки та кришки.
  5. Вишні разом із соком ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, але не кип’ятимо! Час від часу помішуючи, цукор повинен розчинитися.
  6. Спочатку викладаємо вишні у банки, потім заливаємо соком.
  7. Ставимо банки у вишнями у власному соці стерилізуватися на 10 хвилин від моменту закипання. Закатуємо кришками.

Вишні у власному соці – рецепт простий та смачний!

 

Примітки:

  • цукру можна давати і менше ніж у рецепті, якщо вишні дуже солодкі.
  • сік що залишився довести до кипіння та налити у простерилізовані банки, закатати. Зимою можна відкрити, розбавити водою та вишневій сік готовий )

Ось так просто і смачно загнотовка із вишень на зиму готова! Перегляньте також рецепт неймовірно смачної смородини на зиму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *