Баклажани із майонезом

Інгредієнти:

  • баклажани 4кг
  • морква 1кг
  • цибуля 2кг
  • вода 2ст
  • сіль до смаку
  • майонез 2пачки(400г)
  • приправа мівіна грибна 0,5пачки
  • оцет 2ст.л.
  • часник 8-10 зубчиків

Приготування:

Баклажани помити, почистити та нарізати великими кубиками. Залити 2 стаканами води, посолити та варити 30хв.

Моркву почистити та натерти на грубій терці, цибулю почистити і нарізати півкільцями. Потушити цибулю разом із морквою (до м’якості), можна тушити окремо.

До баклажанів додати потушену моркву, потушену цибулю, майонез, приправу мівіну грибну, часник подрібнений на часникодавці. Все це тушити ще 20хв. Додати оцет, тушити ще 10хв.

Розкласти у чисті банки та стерилізувати 50хв. Закрутити.

Господиням на замітку:

  1. Із цієї порції виходить приблизно 6л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *