Сушимо яблука

Яблука – це велике джерело вітамінів, тому вкрай важливо зробити запаси на зиму та зберегти ці вітаміни.

Сушка яблук використовується людьми уже досить давно і є чудовим способом зберігання фруктів тому що:

  • не потрібно використовувати консерванти;
  • це легкий спосіб;
  • зберігається більшість вітамінів;
  • сушені фрукти легко зберігати;
  • яблука залишаються екологічно чистими.

 

Яблука можна сушити:

  1. на відкритому повітрі;
  2. у духовці;
  3. в електосушарці.

 

Сушка яблук на відкритому повітрі. Яблука нарізаються тонкими скибочками або кружальцями. Необхідно розкласти ці скибочки чи кружальця у один шар на широкі дека. Час від часу перевертаючи. Можна накрити яблука тоненькою марлею, щоб захистити від пилюки та комах.

Такий спосіб підходить для літніх яблук. Оскільки літом є багато сонця та повітря добре прогріте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *