Макарони по-флотськи

0
Коментарів немає
2522 переглядів
Макарони по-флотськи

Часто виникає питання що такого доброго, смачного, але легенького у приготуванні можна зробити на вечерю? Відповідь: макарони по-флотськи! Ця страва проста у приготуванні, але щоб макарони по-флотськи вийшли дуже смачні, необхідно знати усі тонкощі приготування цієї страви! Отже, ділюся секретами приготування макарони по флотськи:

 

Макарони по-флотськи:

Інгредієнти

  • макарони 300г
  • фашр 500г
  • олія
  • цибуля середня 2шт
  • морква 1шт.
  • часник 4-5 зубчиків
  • сіль
  • перець чорний мелений
  • базилік сушений
  • перець чорний горошком 2шт
  • перець духм’яний горошком 2шт
  • зелень свіжа

Приготування

  1. Найперше відварюємо макарони звичним способом, але до напівготовності. Важливо не переварити!!!
  2. Готуємо м’ясо. Макарони по-флотськи можуть готуватися із будь яким фаршем: курячим, свинним… Найкраще купити м’ясо та перемолоти його самому, тоді Ви точно будете впевнені у якості фаршу! Від нього дуже залежить смак страви.
  3. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо на маленькі кусочки, моркву тремо на грубій терці. Ставимо розігріватися скоророду, додавши олії. Обсмажуємо 3-5 хвилин цибулу, додаємо моркву та тушимо приблизно ще 10 хвилин. Додаємо фарш, солимо, перчимо. Усе добре перемішуємо та смажимо 10-15 хвилин, періодично помішуючи. В кінці додаємо подрібнений часник.
  4. У сковорідку до фаршу добавляємо макарон, перець горошком, сушений базилік. Можна також додати спеції за Вашим смаком. Усе добре перемішати та готувати ще 5 хвилин, накривши сковорідку кришкою. Наприкінці посипаємо свіжою зеленню(зелена петрушка, зелений кріп…) або свіжозамороженою.
  5. Макарони по-флотськи подаємо до столу гарячими та із овочами

Примітки

  • макарони краще брати твердих сортів;
  • коли макарон відварений можна додати до нього трошки масла, щоб не злипся;
  • від якості фаршу залежить смак усієї страви. Тому ретельно вибирайте фарш!
Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту