Сирний чізкейк без випічки

Сирний чізкейк без випічки

Сирний чізкейк без випічки – десерт, який просто тане в роті!!! Його буде навіть їсти той, хто не любить сиру, та отримає неймовірне задоволення. Дуже смакує до чашки ароматної кави!!!

А часу на приготування йде досить мало, зате результат дуже радує!

Та що там даром говорити, краще один раз спробувати і самі переконаєтеся:

Сирний чізкейк без випічки:

Інгредієнти:

  • варене згущене молоко 300 г
  • вода 70 мл
  • желатин 30 г
  • масло вершкове 160 г
  • печеня пісочне 300 г
  • сир домашній 750 г
  • шоколад для прикраси

 

Приготування:

Готуємо корж

  1. Подрібнюємо пісочне печиво у блендері (якщо у Вас немає блендера, то можна використати звичайну скалку).
  2. Розтоплюємо масло. Додаємо тепле розтоплене масло (не гаряче!) до подрібненого печива, добре перемішуємо.
  3. Дно підготовленої форми (найкраще брати розємну), діаметром 18см, вистеляємо пергаментним папером.
  4. Викладаємо масу у форму, формуємо високі бортики. Добре утрамбовуємо дно і гарно прижимаємо до стінок.
  5. Ставимо у холодильник на 30 хвилин.

Готуємо сирну масу

  1.  Розводимо желатин як вказано у інструкції.
  2. Беремо саме домашній сир (не кислий і з високою жирністю!). Домашній сир збиваємо міксером до утворення однорідної маси.
  3. Додаємо варене згущене молоко і знову усе збиваємо міксером.
  4. Далі тоненькою цівкою вливаємо желатин у сирну масу і, не припиняючи, на високих оборотах міксера дуже добре збиваємо сир.

 

Викладаємо готову сирну масу у форму на підготовлений корж із печеня. Відправляємо у холодильник мінімум на три години, найкраще на ніч.

Прикрашаємо кришками шоколаду, кокосом, горіхами і т.д.

СИРНИЙ ЧІЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ ГОТОВИЙ!

СМАЧНОГО!!!

 

СИРНИЙ ЧІЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ – відео-рецепт

 

 

Примітки:

  • пісочне печиво можна подрібнити скалкою: висипаємо печиво у поліетиленовий пакет, застібаємо його (випускаючи все зайве повітря), та скалкою проходимо декілька раз по пакету із печивом.
  • желатин найкраще брати швидкорозчинний. Якщо ж у Вас звичайний, то його необхідно розвести водою, потім розбавити із столовою ложкою сирної маси, і тільки тоді уже додавати до всієї маси та ретельно перемішати.

 

Дивіться також рецепт приготування пирога з яблуками та корицею.