Ананаси з кабачків

ананаси з кабачків

Ананаси з кабачків або їх ще називають ‘фальшиві ананаси’ готуються із універсального українського овоча – кабачка, рецепт дуже простий. Чудові ‘українські ананаси’ можна використати просто як окремий десерт, чи додати до салату, або приготувати домашню піцу із начинкою курка з ананасом. Вибирати вам. Обов’язково приготуйте ‘фальшиві ананаси і ви будете дуже здивовані отриманим результатом!

Отже, вперед, готуємо:

Ананаси з кабачків:

Інгредієнти:

  • Кабачки (очищені від шкірки та насіння) 1кг
  • Ананасовий сік 350мл
  • Цукор 250г
  • Лимонна кислота 2/3 ч.л.

Приготування:

  1. Кабачки очищаємо від шкірки та насіння. Готових кабачків має бути 1кг. Нарізаємо великими кубиками. Щоб вийшли ананасові кільця потрібно очистивши кабачки від шкірки, нарізати на кружальця і тоді очистити серединку.
  2. Висипаємо кабачки у каструлю де будемо варити ананаси з кабачків. Заливаємо ананасовим соком, засипаємо цукром, додаємо 2/3 ч.л. лимонної кислоти. Все перемішуємо.
  3. Ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму та варимо 25 хвилин.
  4.  Відставляємо каструлю, ананаси з кабачків готові. Якщо бажаєте зберегти закрутку на зиму, то гарячими розкладаємо у стерилізовані банки та закриваємо. Якщо плануєте з’їсти найближчим часом – даємо охолонули та ставимо у холодильник.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Примітки:

  • Кабачки найкраще брати жовті,  сорт “золотинка”. Я пробувала із звичайних, теж не погано виходить, але жовті краще.

 

Приготуйте салат з курки та ананасу, додавши цей ‘фальшивий ананас’!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *